Press release Interclean
Persbericht Interclean Amsterdam

Interclean Amsterdam maakt boordevol programma voor 2024 bekend: de grootste en meest inspirerende editie ooit!

Thursday, 21 March 2024

Bereid u voor op een ongekende schoonmaakervaring! Het programma voor Interclean Amsterdam 2024 is zojuist officieel bekendgemaakt en is nu online beschikbaar.

De editie van dit jaar belooft de grootste en meest inspirerende ooit te worden. Er wacht u als bezoeker een schat aan mogelijkheden om te leren, te netwerken en uw bedrijf vooruit te helpen.

BEKIJK HET PROGRAMMA

Interclean Amsterdam is hét schoonmaak- en hygiëne-evenement van het jaar en dat mag u niet missen! Met 900+ exposanten, 11 beurshallen, meer dan 30.000 verwachte bezoekers, ruim 100 kennissessies, 4 podia en bezoekers uit 120+ landen is Interclean Amsterdam het grootste en meest invloedrijke zakelijke netwerkplatform ter wereld voor de schoonmaak- en hygiënebranche.

Maak kennis met de nieuwste trends en branche-inzichten

Op Interclean Amsterdam 2024 vindt u alles wat u nodig hebt om voorop te lopen in uw vakgebied. Ontdek wat experts te vertellen hebben over de laatste trends die de toekomst van de professionele schoonmaakindustrie vormgeven. Luister naar waardevolle inzichten van gerenommeerde sprekers, die u zeker zullen inspireren om grenzen te verleggen en opmerkelijke resultaten te behalen.

Hoogwaardige content en boeiende ervaringen

Het programma voor 2024 biedt een rijk geschakeerde content die wordt aangeboden op verschillende podia, elk met zijn eigen aandachtsgebied:

  • Hoofdpodium: Dit podium vormt het toneel waar enkele van de grote namen uit de branche hun tot nadenkende stemmende speeches houden en presentaties geven over de meest urgente onderwerpen waar de schoonmaakbranche momenteel mee te maken heeft.
  • Verdiepingssessies: Doelgerichte discussies over specifieke uitdagingen op schoonmaakgebied en de bijbehorende oplossingen. Deze verdiepingssessies bieden een platform voor leren en kennisuitwisseling.
  • Productdemonstraties: Maak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van schoonmaaktechnologieën en -oplossingen! Ervaar uit de eerste hand welke innovatieve producten en diensten er zijn en ontdek hoe ze de manier waarop u schoonmaakt radicaal kunnen veranderen.
  • Interactieve workshops: Ga zelf aan de slag in interactieve workshops die zijn ontworpen om u kennis te laten maken met praktische vaardigheden en strategieën om uw schoonmaakexpertise naar een hoger niveau te tillen.

Kennissessies op onze vier podia

Dit jaar kent Interclean 4 podia, elk met een eigen thema (Duurzaamheid, Gezondheidszorg & Hygiëne, Data & Technologie). Elke dag wordt in het programma aandacht geschonken aan een van de bijbehorende onderwerpen. Interclean Amsterdam trapt af op het Amtrium-podium met het Healthcare Cleaning Forum en Feelgood Friday.

Podium Duurzaamheid

Ontdek de nieuwste duurzaamheidsoplossingen waarmee u de planeet en ons kostbare milieu kunt beschermen en tegelijkertijd werkt aan de veiligheid van de maatschappij.

Podium Gezondheidszorg & Hygiëne

Op het gebied van schoonmaak in de gezondheidszorg zien we momenteel een ware innovatiegolf. Ontdek al deze veelbelovende ontwikkelingen op ons speciale podium voor gezondheidszorg en hygiëne. Dit jaar kunt u ook ontspannen onder het genot van een portie popcorn terwijl u de documentaire ‘Onzichtbaar’ bekijkt, over mensen die in de hygiënebranche werken.

Podium Data & Technologie

Duik in de dynamische en steeds veranderende wereld van Data & Technologie. Maak kennis met toonaangevende datamerken en ervaar de verbluffende sci-fiwereld van de Robot Arena op een podium waar diverse sessies vanuit deze snel groeiende mondiale industrie worden gehouden.

Amtrium-podium

Interclean begint al direct met een hoogtepunt: de openingstoespraak door digitaal pionier German Ramirez. Beleef hier ook de geanimeerde ceremonie voor de Amsterdam Innovation Award (AIA) en lever je bijdrage aan het Healthcare Cleaning Forum. Vergeet niet om op vrijdag terug te komen voor de Feelgood-party met bijbehorende feestelijkheden!

Meer dan alleen zaken doen: een feestelijke gelegenheid om te netwerken, vol sociale interactie en ontspanning

Op Interclean Amsterdam gaat het niet alleen om zaken doen. Het gaat ook om verbinding maken en het opbouwen van een levendige gemeenschap. Netwerk met collega-schoonmaakprofessionals van over de hele wereld in de Interclean Social Club, een speciale plek om nieuwe relaties op te zetten en waardevolle samenwerkingen aan te gaan.

Het is de perfecte manier om na een drukke beursdag tot rust te komen, te netwerken met branchegenoten en te genieten van entertainment. En niet te vergeten Feelgood Friday, inclusief openingsspeech, een heerlijke walking lunch en speciale drankjes met wereldberoemde scheidsrechter Bjorn Kuipers!

Hoogtepunten die u niet mag missen:

  • Openingstoespraak: Deze boeiende openingstoespraak door een thought leader op dit gebied zal u zeker inspireren!
  • Ceremonie voor de Amsterdam Innovation Award (AIA): wees erbij als de meest baanbrekende innovaties in de branche in het zonnetje worden gezet tijdens de ceremonie voor de prestigieuze AIA.
  • The Healthcare Cleaning Forum: Luister naar wat specialisten op het cruciale gebied van professionele schoonmaak in de zorg te zeggen hebben over de nieuwste strategieën op dit gebied voor het waarborgen van de patiëntveiligheid.

Interclean 2024 biedt een ongeëvenaarde kans om te leren, verbinding te maken en inspiratie op te doen. Mis het niet! Bezoek vandaag nog de website van Interclean Amsterdam om het volledige programma te bekijken en een ticket te reserveren.

SCHRIJF U NU IN

MEER INFORMATIE