Press Release
Persbericht Interclean Amsterdam

Nieuwe data Interclean Amsterdam 2020

Friday, 20 March 2020

In reactie op ons statement van vorige week over het verplaatsen van Interclean Amsterdam vanwege de gevolgen van het Corona virus (COVID-19), zijn wij verheugd om mee te kunnen delen dat de nieuwe data voor onze show zijn vastgesteld. Interclean Amsterdam 2020 vindt plaats van 3 tot 6 november in RAI Amsterdam. De nieuwe data zijn vastgesteld om zowel ons internationale bereik, als de kwaliteit van de show en de veiligheid van al onze bezoekers te kunnen garanderen. Veel reizigers worden nu geconfronteerd met beperkingen en speciale maatregelen die de autoriteiten hebben genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Consensus opbouwen

De huidige situatie heeft ons alleen maar meer gemotiveerd om onze reputatie als de ontmoetingsplaats voor hygiëneprofessionals waar te maken. Dit doen wij door het creëren van succesvolle samenwerkingen en door een forum te bieden waar professionals hun expertise kunnen delen met de internationale schoonmaakindustrie. We zijn ervan overtuigd dat dit ontzettend belangrijk is, aangezien organisaties over de hele wereld consensus willen opbouwen over de aanpak van uitbraken zoals het Corona virus.

De best mogelijk data

Omdat veel beurzen zijn verplaatst naar de tweede helft van 2020, zijn we ontzettend blij met het feit dat RAI Amsterdam het mogelijk maakt om Interclean 2020 te laten plaatsvinden op de meest gunstige data”, zegt Rob den Hertog, manager van Interclean. “Voor het vinden van deze data moesten we niet alleen rekening houden met de beschikbaarheid van de beursruimten, maar ook de beschikbaarheid van hotelaccommodaties. Dit is essentieel voor een internationaal evenement als Interclean.

Bezoekers kunnen nog steeds de grote exposanten bezoeken tijdens de beurs van dit jaar. We geloven erin dat zij allemaal aanwezig zullen zijn, mede door de hartverwarmende en positieve reacties die wij hebben ontvangen sinds de aankondiging van het uitstellen van de beurs.