ISA_Online_PR_banner_1100x400
Persbericht Interclean Amsterdam

Een nieuwe realiteit waar alles is veranderd, behalve schoonmaak

Friday, 23 October 2020

Interclean Amsterdam Online zal een duidelijk beeld schetsen van hoe de toekomst eruit zal zien. Door kennis en kunde uit verschillende hoeken samen te brengen zullen er nieuwe inzichten ontstaan over de kracht, uitdagingen en creativiteit van de sector. Alles op 3-6 november draait om het samenbrengen van professionals, innovatie en kennisoverdracht. Enkele hoogtepunten van het programma:

The Healthcare Cleaning Forum

Onder leiding van prof. Didier Pittet en dr. Pierre Parneix van de WHO, biedt het Healthcare Cleaning Forum een unieke gelegenheid om met deze vooraanstaande experts in contact te komen. Hygiëne in de gezondheidszorg levert een cruciale bijdrage aan het vertragen van de huidige pandemie en om te voorkomen dat SARS CoV-2 zich verder verspreidt in de gezondheidszorg. Waar de preventieve maatregelen tegen de pandemie sterk de nadruk leggen op sociale afstand, handhygiëne en het dragen van maskers, blijft omgevingshygiëne een verwaarloosd aspect van infectiepreventie.

The Future of Facility Management

Trendwatcher Richard van Hooijdonk neemt een sprong in de toekomst en gaat in op de volgende vragen: Wat is de impact van nieuwe technologie op onze manier van leven, werken en ondernemen? Door COVID-19 is de wereld veranderd naar een “nieuwe realiteit”. Wat houdt dit in en hoe kunnen organisaties zich succesvol aanpassen?

Corona proof schoonmaken

Een paneldiscussie over handhygiëne, schoonmaken en desinfecteren in tijden van corona. Hoe scheiden we zin van onzin? Als de uitbraak van het coronavirus ons van iets bewust heeft gemaakt, dan is het wel van hygiëne en het belang daarvan. Maar welke methodes moeten er gebruikt worden om écht hygiënisch schoon te maken.

Inzet van Duurzaamheid

A.I.S.E. heeft een ambitieus beleid ontwikkeld voor het gebruik van verpakkingen binnen de kaders van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van biobased materiaal. Zij zullen dit aan de hand van een stappenplan toelichten. Andere sessies rondom het thema Duurzaamheid; Hoe kun je meer impact maken met schoonmaken! En een duurzame business case.

Ontwikkelingen in Digitalisering en Robotisering

Digitalisering en robotisering grijpen snel om zich heen in de professionele schoonmaak, maar wat betekent dit voor schoonmaakbedrijven en schoonmakers? Struikelen zij vandaag de dag al over de software, schoonmaakapps, robots en sensoren? Hoe ver staat het met digitalisering en robotisering? Waar ligt de toekomst?

Trendsetters uit de sector delen hun kennis

Veel trendsetters in de schoonmaakbranche zullen hun kennis delen in sessies zoals: Hoe worden hygiëneproducten gekozen in een pandemie: het belang van zuiver formuleren; Hoe ziet handhygiëne eruit in onze nieuwe realiteit? Hoe kan datagedreven schoonmaken de nieuwe hygiënestandaard borgen?; Kan VR ziekenhuizen veiliger maken?

Aan het einde van elke sessie is er gelegenheid voor een livechat met de experts en de sessiedeelnemers.

Intelligente software voor spontane ontmoetingen

De huidige uitdaging heeft ons alleen maar meer toegewijd gemaakt in het vervullen van onze rol als ontmoetingsplaats voor hygiëneprofessionals, een geavanceerde zakelijke matchmaking-service staat klaar en beschikbaar voor iedereen die deelneemt aan Interclean Amsterdam Online. Intelligente software stimuleert de mogelijkheid om zaken te doen. Alle geregistreerde bezoekers krijgen aanbevelingen over interessante bedrijven en individuen (exposanten en bezoekers) vanuit een uitgebreid AI-systeem die aansluit bij de interesse en het vakgebied. Matches krijgen een uitnodiging om verbinding te maken, maar pas nadat beide personen de uitnodigingen hebben geaccepteerd, kunnen mensen chatten en afspraken maken.

De innovaties en nieuwe producten die bij je profiel passen, worden als eerste getoond om je selectie en planning nog efficiënter te maken. Naast de geautomatiseerde matches is het ook mogelijk om zelf naar kennissessies, innovaties en bedrijven te zoeken op basis van namen of sectoren.