Wat kunnen we verwachten van Interclean Amsterdam 2018?
Monday, 05 February 2018

Wat kunnen we verwachten van Interclean Amsterdam 2018?

Interclean Amsterdam 2018 opent van 15-18 mei 2018 de deuren om professionals uit de schoonmaak- en hygiëne-industrie welkom te heten op het grootste en meest internationale evenement ter wereld. Sinds de eerste editie in 1967 is Interclean Amsterdam uitgegroeid tot een onmisbare vakbeurs voor bedrijven, van over de hele wereld, die de nieuwste innovaties willen zien en gebruik willen maken van een unieke kans om te netwerken.

In vogelvlucht
Interclean Amsterdam 2018 brengt meer dan 30.000 besluitvormers uit meer dan 130 landen bij elkaar en biedt bezoekers een unieke kans op een uitgebreid overzicht van de professionele schoonmaak- en hygiëne-industrie. Hieronder valt onder meer een omvangrijk beursprogramma en een uiteenlopend aantal door experts geleide seminars en workshops, speciaal ontworpen voor het onderzoeken van innovaties die de manier waarop elke sector zakendoet zullen veranderen.

Een innovatieve reeks producten, oplossingen en leveranciers
Interclean Amsterdam beslaat 12 hallen en biedt plaats aan meer dan 800 exposanten uit meer dan 40 landen. Ze presenteren de nieuwste innovaties op het gebied van producten en diensten voor de professionele schoonmaak- en hygiëne-industrie en laten op effectieve wijze zien wat de toekomst van deze sector is.

De beurs omvat een breed scala aan schoonmaak- en hygiënesegmenten – inclusief Washroom, Equipment en Machines – en biedt bezoekers het meest complete overzicht van de beschikbare sectoren. Ook buiten het gebouw is een groot gebied ingericht voor outdoor schoonmaak, hogedrukreiniging en glasbewassing – met live demonstraties.

Nieuw in 2018
Interclean Amsterdam 2018 introduceert drie nieuwe segmenten: Laundry, Waste solutions en Healthcare. Deze segmenten maken het evenement completer dan ooit tevoren, met nieuwe onderdelen zoals het On-Premise Laundry (OPL) paviljoen, het Zero Waste LAB en het Healthcare Cleaning LAB. Vooral het Healthcare Cleaning LAB belooft met zijn vaardighedenworkshops een bijzonder populaire aanvulling te worden op de editie 2018, naast het Healthcare Cleaning Forum.

Onder de andere nieuwe onderdelen die te zien zullen zijn tijdens Interclean Amsterdam 2018 valt de Interclean Stage, waar seminars gehouden worden over een aantal kwesties die invloed hebben op de professionele schoonmaak- en hygiëne-industrie. Ook zal tijdens de editie van 2018 de Washroom of the Future geïntroduceerd worden. Dit is een presentatie van de nieuwste sanitairtechnologie die laat zien hoe het Internet of Things (IoT) de benadering van de industrie voor wat betreft sanitairreiniging kan veranderen.

De Innovation Award
Het Interclean Amsterdam evenement wordt gezien als een vitaal platform voor de lancering van innovaties in de wereldwijde schoonmaakindustrie. Ook de prestigieuze Innovation Award komt weer naar Interclean Amsterdam: een prijs voor de meest originele, praktische, duurzame en winstgevende oplossingen voor de schoonmaak- en hygiëne-industrie. Meer dan 100 inzendingen strijden om de prijs en een groot aantal van deze innovatieve producten is te zien in het Innovation LAB van het evenement.

Aanvullende informatie
Ondanks hallen vol exposanten die hun producten en diensten presenteren, gaat Interclean Amsterdam 2018 niet alleen over het ontdekken van de nieuwste schoonmaakinnovaties. Tijdens het evenement zullen er ook nieuwe ruimtes worden ingericht waar bezoekers kunnen netwerken, rusten en ontspannen. Zo komt er een Refresh lounge, waar bezoekers een middagdutje kunnen doen op Auping bedden en waar gezonde voeding verkrijgbaar is, en een Lucard Beer Garden (die naam spreekt voor zich…).

Inschrijven voor Interclean Amsterdam 2018 kan vanaf nu (en is gratis tot 8 mei). Kom naar het grootste evenement van deze industrie en schrijf u vandaag nog in via intercleanshow.com/amsterdam.

Press contact

Hilke de Vries
Brand Marketing Manager
+31 (0)6 132 22 792
h.d.vries@rai.nl